Om Teten

Om Teten

Det är jag som är Teten Bennetter, en ambitiös tjej som bor i Bromma. På vardagarna jobbar jag som barnskötare på en skola på Ekerö och på min fritid sysslar jag med mitt största intresse, fotografering!

 

Sedan jag var liten har jag varit intresserad av bild och form. Jag har ritat, målat, fotograferat och hela tiden försökt hitta nya sätt att uttrycka mig kreativt.

År 2006 köpte jag min första systemkamera och började fotografera mer seriöst. Därför var mitt val av gymnasium 2007 självklart, jag skulle gå någontgin med foto, så jag hamnade på en medialinje. Jag har lärt mig om media, layout, design, fotografering, redigering och mycket mer.

 

Jag fotograferade många år för skojs skull och gjorde uppdrag för vänner och bekanta, men hösten 2013 kände jag att jag var redo att ta nästa steg och starta eget. Mitt mål med Teten Media & Design är att jag ska kunna erbjuda mina tjänster som fotograf, men även att kunna erbjuda tjänster såsom layout för tidningar, annonser, m.m.

 

Min stil inom foto är naturlig, spontan och ljus. Jag föredrar att fota i naturligt ljus (dagsljus) och fotograferar därför helst utomhus. När jag fotograferar porträtt gillar jag spontana fotografier som fångar äkta ögonblick och fotograferar därför inte i en studio, utan tar porträtt utomhus eller hemma hos dom jag fotograferar.